Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela turizam365.hr portala i svih njegovih dijelova i podstranica automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem turizam365.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s trenutnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja web stranice, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, „spam“, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje,
korištenje, na bilo koji način, portala za slanje odnosno poticanje širenja netraženih komercijalnih priopćenja (tzv. spamanje).
Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na turizam365.hr vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Centra za kulturu medija (CKM) te CKM nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Oglasi na Portalu

Detaljna pravila, uvjeti i načini oglašavanja na turizam365.hr nalaze se na stranici marketinga https://turizam365.hr/marketing/.

Sadržaj Portala

Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije turizam365.hr odnosno CKM, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.

CKM nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na turizam365.hr. CKM zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima turizam365.hr .

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na turizam365.hr. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. CKM poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja turizam365.hr

CKM zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na turizam365.hr bez obaveze prethodne najave. CKM nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za definiciju politike privatnosti budite slobodni kontaktirati nas na Centar za kulturu medija, Željeznički vijenac 19, 32100, Vinkovci, Hrvatska ili na mail mediapromocija@gmail.com.