asd
25 C
Vinkovci
Subota, 20 srpnja, 2024.
NaslovnaAktualnoPredstavljen programa ovogodišnjih Dana cikloturiza

Predstavljen programa ovogodišnjih Dana cikloturiza

- Oglas -

Predstavljen je radni program ovogodišnje konferencije Dani cikloturizma koji uključuje sjajne prezentacije, zanimljive panele, ali i zabavne izlete te studijsku cikloturističku vožnju te “networking party” koji od Dana cikloturizma uvijek napravi događanje za pamćenje.

Dani cikloturizma mnogo su više od poslovne konferencije. Oni su mjesto susreta istomišljenika, partnera, čak i prijatelja, koji s nje odlaze puni novih informacija, vrijednih poslovnih iskustava i novih poslovnih suradnji.

Ovogodišnji domaćin je najveći grad Zagrebačke županije i dio urbanog prostora koji okružuje Zagreb, a koji je istovremeno i neposredno povezan sa zelenim i očuvanim prostorom svoje neposredne okolice. Takav “hibridni” položaj u kojem se urbanost isprepliće s prirodnim okruženjem upravo je idealan za domaćinstvo konferencije kojoj ovogodišnja tema glasi “Urban Mobility, Green Adventures” čime se želi istaknutu da urbano i prirodno, unutar konteksta cikloturizma, nisu isključivi pojmovi.

Dani cikloturizma održavaju se po 6. puta zaredom uz podršku Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske te Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -