25 C
Vinkovci
Nedjelja, 19 svibnja, 2024.
NaslovnaAktualnoGault&Millau Croatia objavio je specijalno izdanje vodiča za Zagreb i okolicu

Gault&Millau Croatia objavio je specijalno izdanje vodiča za Zagreb i okolicu

- Oglas -

Gault&Millau Croatia objavio je specijalno izdanje vodiča za Zagreb i okolicu za 2022. U vodič je uvršteno 100 restorana, bistroa, konoba, zalogajnica, POP lokala i slastičarnica iz Zagreba i Zagrebačke županije, objavila je Hrvatska turistička zajednica.

Raduje me što je na inicijativu Turističke zajednice grada Zagreba svjetlo dana ugledao ovaj cijenjeni svjetski gastro-vodič s tradicijom dugom gotovo 60 godina. Gastronomska scena Zagreba nikada nije bila bogatija, stoga sa zadovoljstvom preporučujem vodič Gault&Millau posvećen Zagrebu kao putokaz prema onim zagrebačkim ugostiteljima kod kojih se često traži i stol više“ rekla je direktorica TZ grada Zagreba Martina Bienenfeld.

Hrana i kultura su duboko usađeni u nacionalni identitet Zagrebačke županije. Dobro se kuha. Čak i najjednostavnija jela ukusna su i fina jer su pripremljena od autentičnih namirnica s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Lokalnu namirnicu prati jedinstvena priča na putu od polja do stola. Turistička zajednica Zagrebačke županije po prvi puta sudjeluje u izradi svjetskog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia te sam izuzetno ponosna i sretna što smo predstavili djelić naše autentične gastronomske scene“, izjavila je Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije.

Alen Kunst

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -