25 C
Vinkovci
Nedjelja, 19 svibnja, 2024.
NaslovnaAktualnoAdvent na kotačima 17. i 18. prosinca u Vinkovce dovodi nezaboravno božićno...

Advent na kotačima 17. i 18. prosinca u Vinkovce dovodi nezaboravno božićno iskustvo

- Oglas -

Zahvaljujući RTL Musicu, tri hrvatska grada ugostiti će novi pokretni „pop up“ događaj – „Advent na kotačima“, koji je u Vinkovcima u petak 17. i subotu 18. prosinca.

Advent na kotačima, uz odličan glazbeni program, u gradove donosi i vrhunsku gastronomiju te nezaboravno božićno iskustvo.

Dobru atmosferu u kombinaciji s ponekim toplim napitkom i dobrim društvom naći ćete na nekom od brendiranih kamiona koji će se nalaziti na navedenim lokacijama. Za one gladne pripremat će se prigodne adventske delicije, više vrsta kuhanih kobasica s još više zanimljivih dodataka za svačiji ukus. U blagdanske dane lijepo je misliti na druge pa su pozvani lokalni OPG-ovi da se pridruže događaju i predstave svoje proizvode“, poručuju organizatori.

Za bogat glazbeni program, uz klizalište Bajke na Bosutu, u petak će se pobrinuti Robert Mareković & Swingers bend i njihove najpoznatije prerade božićnih pjesama, dok je subota rezervirana za Daleku obalu i nezaobilazne rock hitove.

Htjeli smo upotpuniti lokalni program, dovesti pravi blagdanski ugođaj u manje sredine te podržati lokalnu samoupravu. Ovo nam je tek prva godina no u idućoj ćemo se raširiti na više gradova. Radi pandemijskih uvjeta morali smo ograničiti ponudu, ali iduće će godine program biti bogatiji i duži“, ističe Danko Stefanović, voditelj poslova RTL music-a.

Prvo izdanje Adventa na kotačima predstavljeno je u suradnji s agencijom Art Hill, Zagi eventi i RTL music-a uz veliku podršku partnera – HEP, PIK, Karlovačka pivovara, Coca-cola, Roto dinamic, Iločki podrumi, Alca te gradske uprave gradova Vinkovci, Petrinja i Vukovar.

Lorena Draženović

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -