asd
25 C
Vinkovci
Subota, 20 srpnja, 2024.
NaslovnaAktualnoTuristička zajednica grada Vinkovaca za Valentinovo daruje koncert Igora Delača, a za...

Turistička zajednica grada Vinkovaca za Valentinovo daruje koncert Igora Delača, a za zaljubljene u pripremi je i nekoliko photopointa

- Oglas -

S obzirom na to da se bliži Valentinovo, iz Turističke zajednice grada Vinkovaca pozivaju na koncert uoči Valentinova Igora Delača, 14. veljače, na Trgu bana Šokčevića, ispred Gimnazije u 20:00 sati. Povodom Dana zaljubljenih, u velikom parku, na Trgu bana Šokčevića bit će postavljeno i nekoliko prigodno uređenih photopoint-a, a ove godine po prvi puta ukrašena će biti i britanska govornica u parku. Svi koji žele, ondje će moći stvoriti lijepu uspomenu iz Vinkovaca tijekom mjeseca ljubavi, poručuju iz vinkovačke Turističke zajednice.

Najavljuju i edukaciju s temom ”Administrativno poslovanje i osnovne pripreme za 2022. godinu” namijenjenu malim privatnim iznajmljivačima i onima koji to žele postati. Edukaciju organizira Turistička zajednica grada Vinkovaca u suradnji s tvrtkom Interligo, a održat će se 19. veljače 2022. godine u hotelu Admiral, s početkom u 9:00 sati. Detalji vezani za prijavu i način sudjelovanja nalaze se na web stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca.

“Kao što ste vjerujem već primijetili, u fazi smo izrade nove web stranice Turističke zajednice grada Vinkovaca. Veseli nas što će se među novim sadržajima naći i fotografije vrsnih vinkovačkih fotografa Dražena Bote, Vjekoslava Bertona, Mirjane Pjevac, Saula Tikvića i drugih. Oni su već obišli restorane i smještajne objekte našega grada kako bismo vam putem tog medija od tisuću riječi dočarali domaćinski ugođaj koji dočekuje goste Vinkovaca. Sve fotografije bit će dostavljene i vlasnicima objekata kako bi se i oni sami mogli kvalitetno prezentirati”, poručuju iz gradske turističke zajednice u najavi vlastitih aktivnosti.

Alen Kunst

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -