25 C
Vinkovci
Nedjelja, 19 svibnja, 2024.
NaslovnaAktualnoAutentičan gurmanski okus za održivi socio-ekonomski razvoj prekogranične regije

Autentičan gurmanski okus za održivi socio-ekonomski razvoj prekogranične regije

- Oglas -

Agencija za razvoj i investicije Grada Vinkovaca VIA d.o.o. s partnerima Univerzitetom Educons, Gradom Vinkovcima i Turističkom agencijom opštine Irig, provodi projekt pod nazivom „Authenc Gourmet Taste for Sustainable Socio-economic Development of Cross-border region“/„Autentičan gurmanski okus za održivi socio-ekonomski razvoj prekogranične regije“.

Cilj projekta je razviti inovativne i integrirane turističke proizvode i promicati regionalni gurmanski turizam kao alternativni i inovativni oblik turizma kroz razvoj zajedničke gurmanske ponude, rast kapaciteta sudionika i ukupno povećavanje atraktivnosti prekogranične regije. Glavna svrha programa je povećanje kapaciteta domaćih pružatelja usluga i proizvoda u cilju rasta kvalitete turističkih i ugostiteljskih usluga u regiji te razvoj inovativnog i integriranog turističkog proizvoda, kao i promicanje regionalnog enogastro turizma stvaranjem zajedničkog brenda „Eat Pannonia“.

Akademija je platforma za razmjenu iskustava kao i za unaprjeđivanje znanja i vještina svih dionika uključenih u turizam i ugostiteljstvo. Program je namijenjen vlasnicima ugostiteljskih objekata, kako poslodavcima tako i njihovim zaposlenicima, vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i ostalim dionicima uključenima u turizam i ugostiteljstvo u regiji. Kroz programe poučavanja o gastronomiji i vinu polaznici će moći primijeniti spajanje baštine sa svjetskim trendovima koristeći zdrave namirnice, a usvojena znanja i vještine će implementirati u svom budućem poslovanju.

Alen Kunst

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -