16 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 5 lipnja, 2023.
NaslovnaAktualnoPanoramska virtualna šetnja Vukovarom

Panoramska virtualna šetnja Vukovarom

- Oglas -

VUKOVAR, Vukovar od sada možete obići i iz udobnosti vaše fotelje i to panoramskom virtualnom šetnjom. Turistička zajednica grada Vukovara tijekom posljednjih nekoliko mjeseci radila je na projektu Virtualno 360° kako bi povezali i nadopunili virtualnu priču Vukovara s atraktivnim dronskim snimkama i snimkama sa zemlje.

“Suradnja s najboljim Google certificiranim fotografima omogučila nam je da korisnicima i budućim gostima pružimo kvalitetan i jednostavan virtualni obilazak Vukovara te prezentiramo sve ljepote našeg bisera na Dunavu. Jednostavnim klikom na strelice smještene iznad panorame Vukovara prelazite s jedne na drugu dronsku snimku te odabirite svoj najljepši pogled na Vukovar. A klikom na takozvane lokatore koji su označeni različitim bojama, ovisno o kakvoj vrsti atrakcije se radi (muzeji, memorijalne lokacije ili rekreacijsko-zabavni objekti), spuštate se na zemlju gdje vam je potom na odabranoj lokaciji također omogućen 360° panoramski pogled ili pak virtualni obilazak znamenitosti koju je korisnik odabrao”, navode u obavijesti iz vukovarske Turističke zajednice.

Naime, kako mnoge ključne atrakcije Vukovara u ponudi već imaju virtualne ture svojim prostorima, iste su povezane s ovom panoramskom šetnjom i korisnicima je omogućeno da Vukovar zaista istraže do kraja. Tako je moguć virtualni obilazak Muzeja vučedolske kulture, Gradskog muzeja Vukovar, Franjevačkog samostana i muzeja sv. Filipa i Jakova, Mjesta sjećanja Vukovarska bolnica 1991., Spomen doma hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Spomen doma Ovčara i Memorijalnog centra Domovinskog rata.

„Ove prekrasne snimke iz zraka povezane s virtualnim obilascima vukovarskih atrakcija atraktivna su pozivnica i najbolja priprema za posjet Vukovaru, a osobito u ovim vremenima kada su putovanja ograničena. No, posjet destinaciji ipak ne može ništa zamijeniti, ali ovakvi projekti mogu zaintrigirati potencijale goste i biti im dodatni motiv za posjet Vukovaru“, kaže Marina Sekulić, direktorica Turističke zajednice grada Vukovara.

Panoramska virtualna 360° šetnja Vukovarom dostupna je na službenoj web stranici Turističke zajednice grada Vukovara na slijedećem linku:

https://tourmkr.com/F17Q3Sj5YG/33855374p&139.28h&83.04t

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -