25 C
Vinkovci
Nedjelja, 19 svibnja, 2024.
NaslovnaAktualnoTuristički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2022. - HGK i ove godine...

Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2022. – HGK i ove godine nagrađuje najbolje gospodarske subjekte u turizmu

- Oglas -

Hrvatska gospodarska komora i ove će godine dodijeliti nagrade Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku te na taj način istaknuti najbolje gospodarske subjekte u turističkom sektoru. Prijave su do 14. lipnja otvorene u šest kategorija u kojima će se dodijeliti priznanja najboljim hotelima, restoranima, marinama, kampovima, čarterskim kompanijama i destinacijskim menadžment kompanijama – putničkim agencijama, a svečana dodjela će se, već tradicionalno, održati na manifestaciji Dani hrvatskog turizma, najvećem okupljanju profesionalaca u turizmu u zemlji.

Postupak ocjenjivanja u svim će se kategorijama provesti u dvije ili tri faze, a započet će analizama u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

“U Hrvatskoj gospodarskoj komori čitavim se nizom aktivnosti zalažemo za jednostavnije, kvalitetnije i uspješnije poslovanje svih uključenih u rad turističkog sektora, a mali i srednji poduzetnici su oni kojima kontinuirano pružamo posebnu pažnju i podršku, svjesni kako su upravo oni okosnica turizma u našoj zemlji. Izazovi s kojima se susreću, najnoviji trendovi koje beskompromisno prate, ali i čiji su začetnici te iznimni rezultati koje postižu svojim radom samo su neke od činjenica i uspjesi na kojima im čestitamo. Na ovaj ih način želimo dodatno motivirati na izvrsnost kojoj svi težimo u ovom sektoru”, izjavila je u povodu otvorenja prijava za nagradu Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2022. Andreja Vukojević, direktorica Sektora za turizam HGK.

Radi se o jubilarnoj dodjeli u sklopu koje će se obilježiti četvrt stoljeća prepoznavanja najboljih u turizmu, sektoru koji iz godine u godinu sve više doprinosi rastu BDP-a i, zahvaljujući kontinuiranom uspješnom radu izrazito utječe na pozicioniranje Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih destinacija u svijetu. U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, a snažan se naglasak stavlja i na kvalitetu usluga.

Sve detalje o postupku prijave u svakoj od kategorija pronađite na poveznici.

HGK/L.D.

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -