9 C
Vinkovci
Petak, 19 travnja, 2024.
NaslovnaAktualno:BRUT od 17. do 19. lipnja

:BRUT od 17. do 19. lipnja

- Oglas -

:BRUT – Baranja rural trail ove će se godine održati od 17. do 19. lipnja u organizaciji udruge Baranja i turizam, TZ Baranja i udruge Đola iz Darde, a uz podršku Grada Belog Manastira i općina Kneževi Vinogradi, Draž i Popovac.

BRUT je biciklistička utrka koja se vozi po neasfaltiranim cestama, surducima, šumama i poljima Baranje u dužini od 25 ili 50 kilometara, a prošle je godine okupila preko 100 sudionika u 6 kategorija, piše Radio Baranja.

Gradonačelnik Tomislav Rob na BRUT je pozvao sve zainteresirane i istaknuo kako organizatori i ove godine imaju podršku Grada.

Utrka za cilj ima promociju ruralnih ljepota Baranje, njenih turističkih atrakcija, malih OPG-ova i slasnih autohtonih proizvoda, a uz sportski dio organizatori pripremaju bogat prateći program. Tijekom tri dana održat će se razni sportski i animacijskih sadržaji za djecu, konferencija o razvoju cikloturizma na području Baranje, kvizovi, radionice, glazbeni program, sajam domaćih proizvoda i dr.

Prvog dana :BRUT-a koncert će od 21,30h održati Psihomodo pop. Utrku će slijedećeg dana u 10 sati otvoriti Davor Gobac, dok će u večernjem programu koncert održati Gustafi.

Više o ovogodišnjoj utrci: https://www.baranjaruraltrail.com/

Radio Baranja/Đ.K.

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -