25 C
Vinkovci
Nedjelja, 19 svibnja, 2024.
NaslovnaAktualnoBošnjaci i Županja domaćini foto radionice “Svijet u bojama”

Bošnjaci i Županja domaćini foto radionice “Svijet u bojama”

- Oglas -

Ako ste oduvijek željeli naučiti fotografirati ili imate talenta, a nedostajala vam je stručna podloga, sad je prilika da ostvarite stare snove. Prijavite se na besplatnu fotoradionicu i tijekom četiri dana, od 6. do 10. svibnja, u Županji i Bošnjacima naučite sve o kompoziciji i kadru, pravilu trećine, namještanju horizonta, linijama vodiljama, rasvjeti, uzorcima i teksturama… I to posve besplatno, uz majstore fotografije Sanju Grgić Ćurić i Nikolu Ćurića, koji će s vama loviti najbolje svjetlo i otkriti vam pravi mali „Svijet u bojama“.

Pred fotografskim objektivima naći će najatraktivniji županjski motivi poput stadiona prve nogometne lopte, parka 131. brigade Hrvatske vojske, jedinstvenog graničarskog čardaka danas Zavičajnog muzeja Stjepana Grubera, šetnice uz Savu, crkve Mučeništva sv. Ivana Krstitelja s kraja 19. stoljeća i najpoznatijih županjskih spomenika.

U Bošnjacima će se fotografirati Slavonska kuća, šlinge, tradicijska jela, svetište drage Gospe Bošnjačke i Šumarskog muzeja.

Fotoradionica završava izložbom najljepših fotografija 10. svibnja u Župnom uredu predvorja Pastoralnog centra u Županji.

„Lijepa i kvalitetna fotografija jedan je od najvažnijih marketinških alata u promociji destinacije. Vjerujem kako ćemo nakon fotoradionice imati veliki broj lijepih i kvalitetnih motiva, ali i zadovoljnih sudionika koji će se vratiti kući puni impresija“, rekla je Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije, koja je uz TZ grada Županje i Foto Hrvatsku organizator radionice.

Želite li i vi biti dio ove lijepe priče nazovite voditeljicu Sanju Grgić Ćurić na broj mobitela: 091 574 23 43 i prijavite se na radionicu.

I. Matić

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -