test
25 C
Vinkovci
Četvrtak, 20 lipnja, 2024.
NaslovnaAktualnoZapočinje Županjska zimska bajka

Započinje Županjska zimska bajka

- Oglas -

ŽUPANJA, Povodom božićnih i novogodišnjih praznika danas u Županji započinje „Županjska zimska bajkat“ koji donosi brojne sadržaje za sve građane i gdje će svatko, bez obzira na godine, moći pronaći nešto za sebe. Svakako dana, sve do 31. prosinca, organizirani su razni događaji koje će pratiti brojni koncerti, klizalište kao i bogata gastronomska ponuda.

Županjska zimska bajka započinje danas, u 19:30 sati, koncertom Mie Dimšić. Za subotu, 18. prosinac, najavljeni su Moto mrazovi (09:30 sati) kao i predstava „Ivica i Marica koja će s početkom u 18.00 sati biti održana u Kinu Mladost. Dan završava s koncertom „Urban & 4“ koji započinje u 19.30 sati.

Za nedjelju, 19. prosinac, najavljen je koncert grupe „Aerodrom“ koji započinje u 19.30 sati. Od 20. do 23. prosinca najavljeni su nastupi kulturno umjetničkih društava kao i novi koncerti. Na Badnjak, 24. prosinca, s početkom u 10 sati biti će upriličena podjela pečene ribe, a dan će završiti s koncertom „Aeternuma“ i DJ Bane. DJ Bana i na Božić, s početkom u 19 sati, imati će još jedan koncert u Županji.

Na isti način nastavlja se i od 26. do 30. prosinca do kada građani Županje i svi gosti mogu uživati u novim koncertima, kazališnim predstavama kao i nastupima KUD-ova. Za 30. prosinac najavljeno je izvlačenje nagrade Iločkih podruma i još jedan koncert DJ Bane. Na dočeku Nove godine građane će u Županje zabavljati TS Vranac čiji koncert započinje u 20.00 sati.

Treba napomenuti i kako se od 21. do 23. prosinca održava i Božićni sajam. Klizalište u Županji biti će otvoreno do 6. prosinca.

Alen Kunst

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -