27 C
Vinkovci
Nedjelja, 19 svibnja, 2024.
NaslovnaAktualnoJavni poziv za zakup ugostiteljskih kućica, štandova i javne površine za sudjelovanje...

Javni poziv za zakup ugostiteljskih kućica, štandova i javne površine za sudjelovanje na manifestaciji Advent u Vukovaru 2021.

- Oglas -

VUKOVAR, Turistička zajednica grada Vukovara objavila je javni poziv za zakup ugostiteljskih kućica, štandova i javne površine za sudjelovanje na manifestaciji Advent u Vukovar 2021..

Ovogodišnji Advent u Vukovaru održat će se u perivoju dvorca Eltz od 28. studenog do 24. prosinca 2021. poštujući epidemiološke i sigurnosne mjere koje u tom trenutku budu na snazi. Osim prigodnog glazbeno-scenskog programa, u sklopu manifestacije biti će postavljeno klizalište te brojni prigodni sadržaji i radionice za djecu, navode iz Turističke zajednice.

Na Poziv se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti koja je predmet Javnog poziva. Izlagač je dužan zakupljenu kućicu ili štand prigodno urediti. Prijave izlagača koji nisu podmirili svoje dospjele obveze prema Turističkoj zajednici grada Vukovara neće se razmatrati.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude trebaju dostaviti najkasnije do 15. studenog godine osobno, mailom na info@turizamvukovar.hr ili poštom na adresu: Turistička zajednica grada Vukovara, J.J. Strossmayera 15, 32000 Vukovar,
s naznakom Javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji Advent u Vukovaru 2021. Više informacija možete dobiti upitom na e-mail adresi info@turizamvukovar.hr ili pozivom na telefon: 032 442 889.

1.-Javni-poziv-za-zakup-kućica-štandova-i-javne-površine_Advent_2021.

2.-Opći-uvjeti-za-izlaganje

3.-Situacijski-prikaz-Advent-2021.

4.-Obrazac_za_zakup-kućice_Advent-u-Vukovaru-2021.5.-Obrazac_za_zakup-štanda-Božićni-sajam-2021.

- Oglas -
- Oglas -

POPULARNO

- Oglas -